I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Impacte dels improvements

Busquem innovacions susceptibles d’impactar en un gran nombre de persones i organitzacions. Ja hem transformat coneixement acadèmic en innovations reconegudes pels seus destinataris. Ara procurem arribar a nous destinataris per a contribuir a improving the world.

Innovació oberta

Les millors solucions conjuminen diversos punts de vista i experiències. Aquesta és la raó que promoguem equips multidisciplinaris i intersectorials, que participem en consorcis internacionals i que siguem uns apassionats de la co-creació amb un ampli ventall de partners i clients, que són referències en els seus sectors.

Tens un repte interessant que proposar-nos?

Valorització de persones i recursos

Tenim la ferma determinació d’utilitzar el coneixement per a aconseguir més amb els recursos disponibles, d’acord amb els valors actuals. Així, per exemple, proposem innovations perquè l’assistència clínica arribi abans als ciutadans, sense incrementar la inversió pública i sense sobrecarregar de treball als nostres sanitaris.

El coneixement com a palanca d’avanç

Com spin-off de la Universitat Autònoma de Barcelona, a més de retornar part dels nostres ingressos a la universitat pública, plantegem innovations basades en coneixement diferencial que, d’una altra manera, no depassaria l’àmbit acadèmic.

Bona part de la nostra plantilla es nodreix d’estudiants que coneixem en pràctiques. En Aslogic, facilitem la primera presa de contacte d’estudiants de Grau, Màster, Doctorat i FP amb el marc laboral per al qual es formen, integrant-los com un membre més en els nostres projectes, per a afegir valor a la seva formació.

UAB_logo
FP Dual